Venneforening

Bli med i House of Foundations venneforening

House of Foundation har en egen venneforening. Som venn hjelper du oss med å videreutvikle dette prosjektet. 

Kulturbransjen er et svært risikofylt felt. Det har vi gjennom snart ni år på ulike måter fått erfare. Driftsmidler fra Norsk Kulturråd og Moss Kommune har vært helt avgjørende for at det fremdeles er noe som heter House of Foundation. Samlet gir disse midlene oss en forutsigbarhet. Men det er altså helt marginalt og gir oss ingen ryggdekning for risikoen som definitivt alltid ligger over en institusjon som dette. Vi håper derfor enda flere kan tenke seg å bli venn av stedet

Vi tilbyr fire ulike nivåer av støttemedlemsskap. Så det er altså mulig å tilpasse bidraget etter lommeboken.

Støttemedlemsskap nivå 1: 100,-
Støttemedlemsskap nivå 2: 250,-
Støttemedlemsskap nivå 3: 600,-
Bestevenner: 2500,-

 

Velger du støttemedlemsskap nivå 3 får du 10% rabatt på alle varene i butikken (gjelder ikke kafévarer) og rabattert inngang på et utvalg av de arrangementene vi holder.

Bestevenner får 10% rabatt på alle varene i butikken (gjelder ikke kafévarer), gratis inngang på alle våre arrangementer, rabatt på leie av lokaler, samt gratis abonnement på husets publikasjoner. 

Medlemskapene faktureres en gang i året eller kan betales kontant i butikken. Bestevenn-medlemskapet kan enten betales over ett eller det er mulig å legge inn faste trekk per måned (208 kr).

Er du interessert kan du sende oss en mail på: kontakt@audiatur.no eller komme innom butikken.

 

Det er også mulig å støtte oss ved å sende et støttebeløp til Vipps-nummer 67975 (Audiatur bokhandel AS). Merk da gjerne betalingen med ‹støtte›

 

Hilsen oss
House of Foundation