Utstillinger

Utstillingsvirksomheten på H//o//F er en sentral del av prosjektet. Vi har to gallerirom, Visningsrom 1 og Visningsrom 2, hvor vi setter opp skiftende utstillinger, et prosjektrom og en del faste kunstverk/installasjoner i butikken. Tanken med den faste utstillingen er at kunstnere som er innom kan etterlate seg et spor/et verk i huset. Det kan være et ord, en setning, en bok, eller en større installasjon. Butikken er slik mye mer enn en butikk. Den er et multispace som rommer mye, hvor en kan bruke tid og stadig oppdage nye detaljer.

Utstillingene og utstillingsprofilen i Visningsrom 1 og Visningsrom 2 settes sammen/bestemmes av House of Foundations kunstneriske råd som består av: Siri Ensrud, Mari Kolsrud Hustoft, Trude Johansen, Camilla Fonneland Sandberg, Markus Stabel, Martin M. Sørhaug og Ann Kristin Aas. Konsulenter: Anne Marthe Dyvi, Thomas Kvam & Tori Wrånes.

Kontakt oss på e-post: h-o-f@audiatur.no

Kunstnere som er representert med faste installasjoner per i dag er: Arne Borgan (under), Marianne Brekke (under), Johannes Heldén, Leif Holmstrand (under), Thomas Kvam, Erik Bakken Olafsen (under), Swan Dler Qaradaki (under) og Jørn H. Sværen.

 

-2Uten navn-4601851_369541126490209_1145969893_n