Peder Kjøs i samtale med Ole Jacob Madsen: «Angst»

Hva er du redd for? Hvorfor er angsten viktig? Hva kan du gjøre med den? Lysten til å bli kvitt angsten er forståelig. Men hva går du glipp av hvis du prøver å overse den?

Vi inviterer denne dagen til en samtale mellom psykologene Peder Kjøs og Ole Jacob Madsen med utgangspunkt i førstnevntes bok «Angst» (Kagge Forlag, 2019)

 

Dørene åpner kl 18.30
Arrangementsstart kl 19.00

CC: 100,- (plus avgifter): Bestilles på Universe.com

 

I denne boken inviterer psykolog Peder Kjøs til en utforskning av hva angsten kan fortelle deg om deg selv og om det livet du lever. Med utgangspunkt i psykologisk teori og forskning, filosofi, kunst, litteratur og erfaringer fra sitt eget liv og som terapeut i mer enn tjue år tar han for seg angstens betydning og hvordan du kan håndtere den.

Peder Kjøs er psykolog, kjent fra NRK-serien «Jeg mot meg», som har gått i to sesonger, med en halv million seere. Han har skrevet flere bøker: «Brev til psykologen» (2019), «Berøring» (2018), «God pappa» (2010), «Opp igjen» (2012) og «Vi må snakke sammen» (2009). Han har en fast spalte i VG og NRK Radio-podcasten «Hos Peder», hvor lytteren blir med inn på terapirommet.

Ole Jacob Madsen (f. 1978) er professor i kultur- og samfunnspsykologi ved Psykologisk institutt ved Universitetet i Oslo. Han interesserer seg for hvordan psykologiske ideer øver innflytelse på den vestlige samtidskulturen. Til nå har denne interessen resultert i «Den terapeutiske kultur» (2010), «Det er innover vi må» – En kulturpsykologisk studie av selvhjelp (2014) og «Generasjon prestasjon: hva er det som feiler oss?» (2018)