Intimkonsert med Stein Torleif Bjella

3. februar kan du oppleve Stein Torleif Bjella både som forfatter og soloartist på House of Foundation

Bjella er denne høsten aktuell med boken «Jordsjukantologien» på Oktober forlag, en bok som har fått meget god kritikk. Ingunn Økland skriver blant annet følgende i Aftenposten:

«Bjella gjør en god bokdebut. En forfriskende diktsamling med uvanlig stort publikumspotensial … Stilistisk nærmer han seg lauget av norske poeter … Samtidig er dette en diktsamling som handler om folk og miljøer som er mildest talt underrepresentert i poesihistorien … det [er] stas at Jordsjukantologien henvender seg til et bredt publikum og bringer friskt blod til sjangeren …»

Som artist debuterte Stein Torleif Bjella med «Heidersmenn» i 2009, og mottok godord fra hele landet. Siden har samtlige tre etterfølgende album, sist «Gode liv» fro 2016, vært helt i toppskiktet på den norske albumlista. Han har mottatt Spellemann, Prøysenprisen, Edvardprisen og flere til.

«Stein Torleif Bjella er vår tids Prøysen!» skrev Aftenpostens anmelder om musikkteateret Kan nokon gripe inn, der Bjella skrev låtene til forestillingen. Teateret fikk en sekser på terningen i Aftenposten

«Norges beste band» var oppsummeringen hos ett ganske samstemt anmelderkorps etter Stein Torleifs konsert på årets Øyafesival i august.

Vi gleder oss veldig til å ta imot dennesæregne artisten i et nært soloformat hos oss i februar

Dørene åpner kl 20.00
Alder: 18 år leg.plikt

 

Billetter kan kjøpes på Audiatur bokhandel eller på House of Foundation.


Foto: Signe Fuglesteg Luksengard