Gouldian Finch – Kryssover Jazzfest Moss

10. februar presenterer Kryssover Jazzfest Moss og House of Foundation ny musikk fra trommeslager, komponist og Jaga Jazzist-grunnlegger Martin Horntveths nye prosjekt Gouldian Finch. Musikken er basert på bestillingsverket ‘Superego’, som ble fremført på Punktfestivalen I Kristiansand, september 2022

Martin Horntveth (født 20. september 1977) er en norsk musiker, komponist, produsent og artist. Med fokus hovedsakelig på komposisjoner for film, dans og teater de siste 20 årene, har han nylig dykket ned i et stort sjangerblandings-prosjekt med flere kommende album og bestillingsverk under Gouldian Finch-paraplyen. Til denne konserten har Martin plukket ut musikere og teknisk mannskap fra øverste hylle, og lover en stor audiovisuell opplevelse.

«Det er all musikken jeg elsker rørt sammen i en stor gryte. Gjennom årene har jeg ønsket å lage all slags musikk, men det har vært så variert at jeg ikke har klart å velge retning. Men nå har jeg slått sammen alt dette til et drømme-prosjekt, og det har vært en utrolig spennende og inspirerende å lage denne musikken.» sier Martin.

Med påvirkninger fra hip-hop, glitch-electronica, filmmusikk, støymusikk, folkemusikk og jazz smelter stilene sammen og endrer seg raskt slik at det føles som en berg-og-dal-bane gjennom musikalske sjangere.


Musikere:
Vuyo: Rap
Kai Von Der Lippe: Keyboards
Chris Holm: Bass
Martin Horntveth: Trommer og elektronikk

Espen Høydalsvik: Lyddesign
Kimarius Abrahamsen: Lysdesign

Billetter kan du bestille her