Fangst på House of Foundation

Fangst legger ut på Norgesturné med sitt ferske debutalbum «Føniksinstituttet» (ute 11.11.22) i bagasjen! 18. februar spiller de på House of Foundation !

Dørene åpne kl. 20.00

Bandet har i sin korte levetid sluppet flere singler til god mottagelse fra kritikere og musikkelskere, og blitt listet på NRK P13/P3, samt flere skandinaviske radiostasjoner.

I konsertformatet blir de omtalt som «en hit-parade» og «Norges beste liveband akkurat nå.» En bør nesten oppleve Fangst selv! Uansett om du er i markedet for gripende norskpråklig lyrikk eller svært rockete rock – eller kanskje til og med begge deler (!) – får du ønsket ditt oppfylt. Fangsts uttrykk er et resultat av de ulike musikalske bakgrunnene til bandmedlemmene, og resultatet er vakker rock på norsk – sporadisk farlig og tidvis søt. En skapende kraft som går ut av kontroll, men allikevel treffer midt i blinken.Gutta utstråler en destruktiv sjarm, bøtter med bergensk nonchalanse og en «take no prisoners»-holdning. Har du dannet deg et bilde av hva dette er? Vi overlater resten til historien.

Turnédatoer: https://linktr.ee/fangst

Billetter på Universe.com