ELVA + Ole & Silje Huleboer

Festivalen SIN presenterer: ELVA + Ole & Silje Huleboer på House of Foundation, 20. oktober


Mossebaserte ELVA er det nye bandet til bla. Elizabeth Morris kjent fra det Australsk-britiske indiepopbandet Allo Darlin’ og Ola Innset fra bla. Making Marks og Sunturns. Sammen med Jørgen Nordby og Diego Ivars. I høst spiller de med The Go-Betweens-legenden Robert Forster og Peter Morén fra Peter, Björn & John i Oslo, gir ut debutsingelen «Tailwind» OG spiller på House of Foundation! De forsøker å høres litt ut som det amerikanske bandet Yo La Tengo, men høres mest ut som seg selv.

facebook.com/elvabandmoss

Ole & Silje Huleboer tilhører ikke begge familien «Huleboer», men består av Ole Øvstedal og Silje Høgevold. De ga ut det kritkerroste albumet «Sounds Good!» i 2016, og det låter utrolig fint. «Deilig som en inneklemt maifredag» ifølge Audun Vinger. «Mange av låtene er nærmest miniatyrer, men samtidig rike på stemninger og historier. Det kommer ikke ut mange norske viseplater i år som slår denne», skrev Klassekampen. Litt amerikana, litt folk, litt visepop. En oktoberfredag i Moss.

facebook.com/oleogsiljehuleboer

Festivalen SIN benytter anledningen til å annonsere en av neste års artister, og konsertene vil være ferdige i god tid før siste tog i retning Oslo (23.30).

Billetter: 100,-

Kan kjøpes på House of Foundation eller på Audiatur bokhandel

 

18. års aldersgrense.