Dj Kavaler (Kryssover Jazzfest Moss)

Den alltid blide og ulastelig antrukne sjarlatan og levemann dj Kavalér,

også kjent som billedkunstner Jon Løvøen, har i over tjue år velsignet glamorøse dansegulv og glisne klubber på de fleste sider av dovrefjell med et utsøkt utvalg soul, disco, jazz og bossa nova, selvsagt på vinyl om vi er riktig heldige supplert med vibraslap, rytmeegg og congas. Det blir svett, mykt, varmt og euforisk, og ikke minst litt snuskete.

 

Lørdag 9. feb, kl. 23:30
PRIS: 100,-

Billetter: her, eller i døra

 

Kryssover Jazzfest Moss går av stabelen for første gang i 7. – 10. feruar 2019. Bak festivalen står Moss Kulturhus, Arena, Moss Kirke- og kultursenter, House of Foundation og Verket Scene. Festivalen skal presentere sjangeroverskridende jazzmusikk av høyeste kvalitet. Møtet mellom ulike musikktradisjoner kan være vakkert og spennende, men også flytte grenser og utfordre oss både som publikum og utøver.
 
Programmet i 2019 spenner fra Åpningskonserten med Mathias Eick i samspill med Det Norske Blåseensemble og arrangementer av Erlend Skomsvoll, via Ola Kvernbergs progressive rytmelokomotiv; Steamdome, til Det Norske Kammerorkester og Håkon Kornstad som med sin vakre tenor røst og sin saxofon smelter italiensk folkemusikk og jazz sammen.
 
Kryssover Jazzfest Moss skal på den kaldeste og mørkeste tiden av året, pirre nysgjerrigheten og lokke ut et publikum som trenger varme i vintermørket. Kryssover er til for alle de som vil utfordre sin musikksmak. De som vil feste hele natten med energiske rytmer. De som vil vil bli lamslått av virtuositet. De som vil dele nye opplevelser med andre. De som elsker musikk betingelsesløst!