Boklansering

Ny barnebok av Agnar Lirhus og Rune Markhus – lansering og signering

 

3. desember kl. 13.00 lanserer vi en helt ny bildedbok for barn av Agnar Lirhus og Rune Markhus – Gutten og det glødende treet

 

Gutten og det glødende treet er et eventyr skrevet av Agnar Lirhus og illustrert av Rune Markhus. Vi finner kjente vendinger fra folkeeventyrene, men boka er likevel høyaktuell i en tid preget av både ressursmangel og overforbruk. Temaene er ikke nye for Lirhus og Markhus. I 2014 gjorde de stor suksess med den illustrerte dikboka Hva var det hun sa?, og som har blitt et slags referanseverk i den norske økopoesien. Et nytt opplag av denne har blitt trykket opp til anledningen.

Agnar Lirhus har skrevet åtte kritikerroste romaner og diktsamlinger, og har de senere årene gjort seg bemerket med bøker som tar for seg klimakrise og nye forståelser av naturen og menneskets livsbetingelser. «Gutten og det glødende treet» er hans debut som barnebokforfatter.

Rune Markhus er en av våre kjæreste bildebokillustratører, med suksesser som blant andre «Når alle sover» (med Nicolai Houm) på CV-en. Han har vunnet flere priser, senest gull på Årets vakreste bøker 2017 for boka «Mensen». Rune Markhus’ siste bok er «Googolplex – verdens største tall», skrevet av Magnus Holm. Boka er allerede solgt for utgivelse i flere land.

Målgruppen for Gutten og det glødende treet er barn mellom 6 og 10 år, men verken yngre eller eldre barn bør la seg stoppe av det! Her er noe for de fleste.

 

Fri entré