Aktuell bok i hus

solhjell

Bård Vegar Solhjell er aktuell med boken «Uro: Ei historie om Norges framtid». 27. april (20.00) kommer han til Moss for å presentere den

 

Bård Vegar Solhjell ble voksen da Berlinmuren falt. Hans politiske liv ble påvirket av den optimismen som preget Europa i årene som fulgte. Nå føler han at utviklingen går motsatt vei, med arbeidsledighet, fremvekst av totalitære regimer og en flyktningsituasjon ingen har riktig kontroll på. Den tidligere statsråden, SV-nestlederen og stortingsrepresentanten føler en uro. Kanskje krever den nye tiden nye svar? I denne boka forsøker han å skissere disse svarene. Samtidig søker han bakover i tid. For Norge og Europa har opplevd uro før. Han ser 80 år tilbake, mot bestefaren som satt i tysk fangenskap under krigen. Og han prøver å se 80 år fremover. Hvordan vil Norge og Europa fortone seg da?

Bård Vegar Solhjell er stortingspolitiker for SV. Han har vært kunnskapsminister og miljøvernminister, og mangeårig nestleder i SV. Han er utdannet cand.polit. med master i statsvitenskap. Tidligere har han utgitt bøkene Solidaritet på ny og Sjakk – ei kjærleikshistorie.

 

Fri éntre